Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez znaczenia

Kiedy umrę
Świat i tak
Zapomni
O mnie

Zapomni
o co tyle walczyłam

Wyśmieje
resztki przelanej nadziei

Obłudnie
będzie kroczył dalej

Tonąc
Wśród nicości dnia

Poukładane
W szeregu śmieci

Poupychane
Do kątów zmartwienia

Przetarte
Dobre chęci

Bezpodstawne
Samooskarżenia

Nieprzespane
samotnie poranki

Wygrane
wielokrotnie zmartwienia

Kiedy umrę
To i tak
będzie
bez znaczenia

4626 wyświetleń
76 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!