Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pościg

Kiedy Twoje niebo jest zachmurzone
A Twoje wnętrze jest opustoszałe
Kiedy żyjesz przeszłością i przyszłością
A teraźniejszość przemyka Ci koło nosa
Wstrzymaj się
Spójrz głębiej
Mocniej
Dostrzeż serca i umysły
Blask i mrok
Powiew wiatru
Doceń
Poranną kawę
Dobry uczynek
I goń
Teraźniejszość
Zanim znowu Ci ucieknie

302 wyświetlenia
7 tekstów
1 obserwujący
  • 26 February 2017, 21:32

    Świetnie.