Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy to się skończy?
Ta ciągła mordęga, ten ciągły pośpiech, ta wieczna złość?

Kiedy, o rano serca mego, wytchnienie mi dasz?
Kiedy znikniesz, niewidzialna blizno?

Czy zaznam spokoju?
Czy zaznam ukojenia?

Odejdź, złe wspomnienie!
Zostaw mnie! Nie chcę już! Nie mam sił...

Szukam mistrza, który poprowadzi mie przez odmęty tego dziwnego świata, pełnego zła i cierpienia.
Potrzebuję...
Czekam...

100 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • Papużka

    4 June 2013, 12:01

    hehe dobre skojarzenie awatar

  • awatar

    4 June 2013, 11:56

    Małgorzata ?

  • Papużka

    4 June 2013, 11:52

    O i już jest pomocna dłoń, a i zapewne ramię też... :)

  • Papużka

    4 June 2013, 11:33

    ponowna publikacja... :) bo déjà vu to nie jest...