Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Za daleko

Kiedy tęsknię
wychodzę Ci naprzeciw

ubrana w jasnoniebieską sukienkę
jeszcze motyle mam we włosach
uśmiechasz się do mnie jak zawsze
układasz z czerwonych maków moje imię

pokazujesz mi świat w kolorach tęczy
składasz mnie w jedną całość
mówiłeś kiedyś ,że zawsze będziesz
kiedy Cię zawołam

dziś stoję tu na krawędzi snu
nie przychodzisz
jesteś o jeden most za daleko.
/Dla Taty/
https://www.youtube.com/watch?v=ChcR2gKt5WM&ab_channel=AndreaBocelliVEVO

65 919 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • Malusia_035

    20 January 2021, 10:25

    Piękne słowa ,wzruszyłam się bardzo aż mi łezki pociekły .

    Ściskam Kasiula :))*

    od kati75
    • kati75

      20 January 2021, 10:42

      Dzięki Malusiu, też ściskam;-)*