Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Na nie "

Kiedy świat cały jest na - Nie.
Kiedy wykrzyczeć coś z siebie chcesz.
Być może w szept warto zamienić się?
Kiedy pojęcia nie masz - jak.
To dobry znak.
Trema potrafi motywować Cię?
A może Nie?
Pamiętaj o swoim nastawieniu.
Pamiętaj o pozytywnym myśleniu.
Dasz radę!
Wierzę w Ciebie!
Pozytywne nastawienie i wiara...
- W człowieku para!!!
Jest moc!
Jesteś Zwycięzcą to pewne!

.....

281 872 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
  • fyrfle

    6 May 2020, 17:56

    Podmiot liryczny wydaje się być młodym. Może nawet jest po szkoleniu przez jakiegoś osobistego trenera. Uwierzył jakiemuś celowi. Ale skoro jest Zwycięzcom, to kto pokonanym? Zwycięzca przez duże Z sugeruje, że zwyciężył siebie przez moc Ducha Świętego. Oby.