Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spojrzenie

Kiedy spoglądał w jej oczy myślał o miłości
Większej lub mniejszej
Choć najważniejsze to, to co czuło jego serce
A więc mówiąc więcej
Po spojrzeniu, które trwało zaledwie kilka sekund
To czuł on wtedy wyraźnie jej ujemny biegun
Połączenie? W jego myślach pragnienie, ciał złączenie
Sen? Jawa? Niewinna zabawa
I dążenie do tego, aby jej oczy zwróciły się znów ku niemu.

543 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!