Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Twój Anioł "

Kiedy smutek się w serce wkrada
Dzień zdaje się nie mieć końca

Myśli gorąca z zimną się przeplata
A do lata daleka droga - czasu szkoda

Brak weny dramatycznym się być zdaje
Tobie śnią się ciepłe kraje

A tu zima jak na złość
Wszystkim dotkliwie daje w kość

Twoje drżenie serca wywołuje niepokój
On jeden zawsze stoi u Twego boku

Przyjacielskim skrzydłem otulić potrafi
On naprawdę wiele znaczy - Przyjaciel

Skrzydło podaje kiedy toniesz
Niczym koło ratunkowe pomocny

Cierpienie w radość dla Ciebie zamienia
Promieniami słońca Twe serce ogrzewa

Tak wiele znaczy w trudach dnia
Dyrygent chóru anielskiego na harfie gra

Muzyką ukoić Twoje zmysły potrafi
Tylko prawdziwy Przyjaciel to potrafi

Adnachiel spogląda na Ciebie życzliwie
Zagospodarować potrafi pięknie chwile

Przyjacielem jest każdego, a najbardziej polubił Ciebie Strzelca zodiakalnego

Przyjacielowi

282 017 wyświetleń
2736 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!