Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedy się wreszcie
smukłokościste palce
staną relikwią
abym je mogła posiąść na
własność
dziś jeszcze
ciepłe, żywe
nie moje
nie moje

27 757 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący