Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczekiwanie

Kiedy nadejdzie inny dzień...
I oddech nie będzie ciężarem
Kiedy odmieni się ten czas
I dzień nie minie z próżnym żalem...

I na co czekasz wciąż
Trzymając tą martwą nadzieję
Tkwiąc w klatce swoich win
Nie widzisz jak życie marnieje...

A gdyby tak jutra nie było
Czy przestal byś w końcu czekać
Zrobił byś wtedy do wszystko
Z czym teraz tak lubisz zwlekać?

19 405 wyświetleń
295 tekstów
23 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!