Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedy mnie bóg opuścił
przyszli dobrzy ludzie
bez gwoździ
bez desek
mieli słowa nieskażone
wino niestrute
nie mnożyli domysłów
dzielili się pomiędzy
własnymi słabościami

43 365 wyświetleń
420 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!