Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kiedy kocham... "

Kiedy kocham...
Dzielę się dobrem
Dzielę się złem

Kiedy kocham...
Pozwól mi zanurzyć się
W smutku przez chwile

Kiedy kocham...
Nie ograniczaj mnie
W mojej radości

Kiedy kocham...
Pozwól mi utonąć
W szczęśliwości

Kiedy kocham
Tonąć w Tobie pragnę -
Bezgranicznie

Kiedy kocham
Chcę czuć smak wolności
Tobie też ją daje
Póki Ci ufam i
Kochać nie przestaję.

05.07.2020

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!