Menu
Gildia Pióra na Patronite

To moje dzieci

Teksty z obrazami - To moje dzieci - exsilentio
To moje dzieci - exsilentio

Kiedy całą ręką trzymały za palec
I śmiały się przestraszone,
Radosne komety z ogonem.
Miłości moje małe.

Podróże przez kosmos i opowieści.
Niesamowite czasy.
W końcu wszystkie znicze zgasły.
Chłód dyskretnie zaszeleścił.

Ale te słońca są przecież,
Moje dzieciaki.
Jestem wami szczęśliwy taki,
Że istniejecie.

Quid Quidem

42 058 wyświetleń
582 teksty
6 obserwujących
  • Eneida

    21 March 2022, 07:29

    Piękne! Dla takich chwil warto być...
    Pozdrawiam :)