Menu
Gildia Pióra na Patronite

kiedy był twój najlepszy dzień
kiedy ciebie poznałam
kiedy był twój ulubiony rok
kiedy ciebie pokochałam
A kiedy serce pokochało jak cię pocałowałam

11 284 wyświetlenia
64 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!