Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Żyjemy w lęku "

Każdy dzień pułapką
Lęku i niepewności czas
Zagadką, tajemnicą
Doświadczenie strachu w Nas
I tylko jedna myśl...że
Jesteś Ty - wybawia mnie - Nas
Napędza....mój (Nasz) Świat
Dziękuję za słońce, cień...
Za każdy mój dzień lęku / szczęścia
Za wiedzę, że wszystko przemija

....
22.03.2021
15:01

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!