Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słońce

każdej nocy i każdego dnia
krople swojej miłości daruj mi
i jak gwiazda nad mą głową świeć
bądź wciąż blisko mnie
przecież kocham Cię!

tak jak anioł stróż...
tak jak anioł stróż..
najpiękniejsze marzenia
wnet spełniają się gdy przy mnie jesteś Ty

jak dwie gwiazdy wciąż szukamy się
wśród obłoków goniąc każdš myśl
tylko księżyc tajemnice zna
o miłości co w moim sercu jest

57 358 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!