Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fatamorgana

Każdego dnia walczysz o jutro
licząc że będzie lepiej
Nie konsekwentnie
dążysz do celu

Wbijasz zęby w ścianę

Starasz się wierzyć w ludzi
co dnia cię rozczarowują
Największym wrogiem...
przyjaciel

Słuchasz słów bez pokrycia

Twój los w twoich rękach
mawiają
Dlaczego więc boli
Decyzja-wyrokiem
ktoś zawsze ucierpi

Kara za wolność

7974 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!