Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla nich.

Każdego dnia ciągła monotonia.
Codziennie chciałabym to skończyć.
Każdego dnia powolna agonia.
W końcu oni chcą mojej śmierci.
Każdego dnia nowe głosy słyszę.
One chcą bym się zabiła.
Każdego dnia wiem, że ich nie uciszę.
Sama nie chcę, one pomogą.
Każdego dnia wiem, że wystarczy jedno pociągnięcie.
Aby zakończyć cierpienie.
Każdego dnia wiem, że to skończy moje życie ostatecznie.
Chcę tego, pragnę, ale się boję.
Każdego dnia o siebie i o nich się boję.
Nie chcę ich zostawić.
Każdego dnia dwoje się i troję,
Aby nie przegrać.
Aby nie skonać.
Nie chcę ich zostawić
Lub zginąć w ich ramionach.
Dla nich zostanę w czeluściach piekieł
Zwanych życiem.
Dla nich nie przegram, choć w sercu ranę mi otwarto
Bo choć żyć nie chcę to może dla nich warto.

8880 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!