Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Konkurs Wiersz z nadzieją

***

Każdego dnia
będzie nowy dzień
wszystko takie zwyczajne
ale inne
jak płatki śniegu
niepowtarzalne
Spróbuj
zobacz
to nie takie trudne
otwórz oczy
i drzwi
i dłonie
dziś
zaczyna się dziś
i zawsze można zacząć od nowa
nawet
jeśli coś
wydaje się
że się kończy

283 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!