Menu
Gildia Pióra na Patronite

matematyka

każda minuta
spędzona
bez ciebie
jest dziesięć
razy dłuższa
od tej gdy
byłeś obok

policzyłam

przede mną
być może
trzysta lat
samotności

boję się

14 445 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • luterin

    8 October 2013, 17:52

    Nie sto...a trzysta... Jest się czego bać.