Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Kawka. Na ławę
zaczynam. Naprawdę
piję.
Do Ciebie
Jak Kafka?
Rozmowa to proces
Myślę
Mieszam, Chlipię...
Mleko się rozlało..

276 188 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!