Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deszcz

Kap kap kap ...
I deszczyk z nieba
Leci przywitać się z Tobą
Na tym pustkowiu smutków
O którym nikt już nie pamięta
Kap kap kap ...

1048 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!