Menu
Gildia Pióra na Patronite

*****

kamienny grobowiec
nad którym widziałam jej smutną postać
stała tak wpatrzona
podmuchem wiatru rozrywana
nieuchwytna przez ludzkie oko
roniła łzy całymi dniami
a życie gnało do przodu
-- dla niej stanęło..
..na białym welonie
i nad grobowcem ukochanego...

wieczne odpoczywanie dla ciebie kochanie

5051 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!