Menu
Gildia Pióra na Patronite

[RIP]

kałuża krwi na jezdni
memento chwili
kolejne życie odeszło do historii
wraz z całym bagażem
marzeń i snów

wczoraj spadł deszcz
zmył
została pamięć
i cichy grób

159 532 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • honey_007

    5 October 2010, 23:00

    Wystarczy chwila, by zgasło czyjeś życie...
    Życie bliskich wydaje się być za krótkie, by o tej chwili zapomnieć...