Menu
Gildia Pióra na Patronite

już nie wiem sama czy
bardziej boli nóż wbity w plecy
czy moje serce niebijące
w twojej ręce

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!