Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja miłość

Już wiem
Już zrozumiałem
Jak to jest być samotnym
i nagle znaleźć te szczęście
Już wiem
czym jest prawdziwa miłość
czym jest prawdziwe szczęście
Tak to prawda
co powiedział prawdziwy mędrzec
Tak to prawda
gdy te słowa dotarły do mnie
że...
prawdziwa miłość Cie odnajdzie
że...
prawdziwa miłość przetrwa najgorsze
Już wiem
Gdy pierwszy raz Cie ujrzałem
i nasze serca mocniej zabiły
Gdy pierwszy raz Cie pocałowałem
i nasze dłonie połączyły
Z każdym dniem tęsknie
Z każdym dniem myślę
Z każdym dniem kocham coraz mocniej
Chce pamiętać te chwile
związane tylko z Tobą
Chcę z Tobą
śmiać się do łez
krzyczeć do bólu
Podziwiać zachody słońca
kochać się bez końca
Marzyć,śnić
Chcę zawsze przy Tobie być.
I nawet gdy smutno Ci będzie i źle
nie zapomnij że ja zawsze pocieszę Cię

http://www.youtube.com/watch?v=iFiNlLt8sJw

14 699 wyświetleń
98 tekstów
5 obserwujących
  • aloya

    16 August 2012, 12:22

    Prawdziwa miłośc przetrwa wszystko, pozdrawiam:))