Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uzmysłowiona miłość

Już setny raz
Słucham tej samej melodii
Już setny raz
Spoglądam na ten sam obraz
Już setny raz
Smakuje tego owocu
Już setny raz
Dotykam tej rzeźby
Już setny raz
Czuję ten słodki zapach
A mimo to wiem
Że zapragnę Cię
Po raz kolejny

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!