Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rok szarości

Już piękniej nie będzie
No może raz
Przez chwilę

Gdy słońce zgaśnie
Powróci życie
Jak mglista droga
Do brudnej fabryki

Gdyby jeszcze
Nie ten dym
Gdyby jeszcze kobieta
Gdyby gdyby

Jest mokra droga
Więc żal i wóda
Korona cierniowa
Zwieńczenie szarości

76 521 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!