Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Tobą być

Już od paru chwil
przyciągasz wzrok
Z Tobą chcę przetańczyć
dziś tę noc
Tak Twoje ciało woła
właśnie mnie
Wskaż mi drogę którą będę
biec
Ty jak magnes przyciągasz
mnie
Jestem coraz bliżej
wiem
Moje serce szybciej
bije
W głowie już układam
plan
Coraz bardziej pragnę
Cię
Będziesz moja ja to
wiem

15 959 wyświetleń
74 teksty
2 obserwujących
  • Eneida

    18 June 2021, 16:39

    Piękne, ciepłe słowa, wiersz wyznanie...
    Podoba mi się :)

  • kukaczka

    18 June 2021, 16:23

    ..jakie melodyjne wersy , jak czarowanie..😊

  • marka

    18 June 2021, 14:37

    To jak piosenka.