Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez tytułu

Już niosą suknie z balonem
W cukiernicy są jeszcze kolorowe tik taki
Nie ma ich za dużo
Bardziej przeważają białe
Ale tych tęczowych fajnie jeszcze spróbować
Nim skończy się data ważności
A nowych nikt już nie dosypie
Bo zamykają sklepik
Tli się jeszcze małe światełko
Póki umowa się nie skończy
Dlatego niosą suknie z balonem
I resztki kolorowych tik taków...

3721 wyświetleń
43 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!