Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

już niedługo
rozpanoszy się jesień

barwy lata spłowieją
liściom
zmarszczek przybędzie

tylko my
zaszeptani w sobie
w dotyku mimozy niezmiennie

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • kati75

    30 August 2020, 18:33

    Będzie mi miło Marylko🙂🌺Jesień jest piękna ,ale lato tak szybko mija ,jak dla mnie za szybko.Milego wieczorku 😉😁🌛✨

  • Maryla S.

    30 August 2020, 18:04

    Kasiu (czy tak mogę?) mnie też szkoda lata, ale jesień też ma wiele atrakcji🤗
    Pozdrawiam serdecznie🥰

  • kati75

    30 August 2020, 15:20

    A mnie już szkoda lata...pozdrawiam🙂

  • Maryla S.

    30 August 2020, 14:13

    Zachęcam do przeczytania inf. na temat mimozy - Google.