Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Już nie trzeba

Już nie
trzeba mi

tych porywów serca
trzepoczących motyli w piersi

kaskad uczuć
fali uniesień

skoków nad przepaścią
wolności niepojętej

tego ognia co we mnie
roznieca iskrę

magii co roztacza
wokół aurę dobra

nie chcę już
biec donikąd

ani odchodzić za daleko
chcę tu zostać

dałeś mi schronienie
ciszę na przeczekanie

i wiesz
mam już wszystko

i nie trzeba
mi więcej...
https://www.youtube.com/watch?v=x4FVLfaKZig&ab_channel=BartekKr%C3%B3lak

65 920 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • Sol 8

    20 September 2021, 20:28

    Uwielbiam tą nutkę 🤍 Pięknie 🤍

    od kati75
    • kati75

      21 September 2021, 07:20

      Ja też jest wyjątkowa 🙂 pozdrawiam Ines🙂🌞🌻

  • 20 September 2021, 13:42

    Mi ni ma listka. ;)
    Pozdrawiam. :))

    od kati75
    • kati75

      21 September 2021, 07:19

      Tak już mam 😉🌞 pozdrówka Arti🙂

      od yestem
    • 21 September 2021, 13:32

      Miłego popołudnia.
      Bez listka Ci ładniej. :))

      od kati75
    • kati75

      21 September 2021, 14:39

      Tobie też 😁😂 wzajemnie miłego 🙂

      od yestem
    • 21 September 2021, 23:01

      ;) :D
      Dobranoc. :))

      od kati75