Menu
Gildia Pióra na Patronite

Północ

Już nie dziś, ale jeszcze nie jutro
Czas prześlizguje się przez wąską szczelinę
Na szalkach wagi, waży się dziś z jutrem
Wahadło drgnęło, bo przecież musi być jutro

18 853 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
  • kuloodporna

    21 May 2021, 01:08

    ......północ wybiła - datę zmieniła, nowym dniem uraczyła......😊🌼🌼🌼

    od Naja