Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mama

Już dobrze synku ,to tylko sen
brązowe oczka patrzą na mnie
na twarzy pojawia się uśmiech
małe ciałko przytula się ufnie
i słychać cichy szept..
Fajnie ze jesteś mamusiu
uśmiecham się
bo to muzyka do moich uszu
po chwili zasypia spokojnie
bo wie ze czuwam ..
tak samo jak Ty kiedyś
czuwałaś i czuwasz
przy mnie jak głaz
niewzruszona i twarda
a zarazem pełna miłości
uczysz..
kochać
żyć
podziękować Ci chcę
że pokazałaś mi
jak być matką
dzięki Tobie
me uszy słyszą
dziś tą muzykę

1533 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!