Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już dawno opadły liście
Jak resztki nadziei odchodzą w niepamięć
Zwiastujac chłodnych dni przyjście
Z którymi samotnie podąże w nieznane

8549 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!