Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jutro

Jutro jest jak dzwonek
Wstać by iść
Żyć w tym
I w tym tkwić
Walczyć o jutro
By mieć i być

76 521 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • danioł

    9 January 2019, 21:32

    forma lepsza
    treść choć chce sięgnąć nieba
    nadal ryje pod ziemią
    ogólnie słabo
    z nieznaczną poprawą