Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko nie czerń

Jutro kolejny dzień ,
zaświeci nam słońce....
Wyjdźmy na spacer......
w marzeniach , we śnie....
Ubierzmy się w co chcemy ,
byle nie byłaby to czerń......

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
  • kuloodporna

    20 March 2020, 22:23

    Może nie białe a bardziej pastelowe.....mniej gipsowe trzymam kciuki.......:)

  • silvershadow

    20 March 2020, 18:34

    ostatnio prœbuję założyć coś jaśniejszego
    ...:czuję się jak w gipsie
    zabaczymy
    łapka ode mnie ;)