Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanim

jeszcze trochę
chwilę
pozwól moment trwać
patrzeć
wąchać
czuwać
niemy strażnik ja
ty nie myślisz
nic totalnie
lub złudzenie
składasz skrycie

ja je lubię
ja je widzę
chcę tu być
w ostatni dzień
i odejdziesz
zgasisz noc
gwiazdy spadną
w duszy
szloch

11 235 wyświetleń
143 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!