Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wiersz o Tobie "

Jeszcze tej nocy myśl o Tobie
Czy bezgwiezdną też masz noc
Czy ciepły i miękki otula Cię koc
Czy pamiętasz jeszcze mnie
Chcę wierzyć...że jestem w Twoim śnie
Naiwne dziecięce marzenie mam
Ja królewna - Ty królewicz dziwny stan
Czekoladkę otwieram, delektuję się ciszą
Wszystkie zmysły melodyjnie się kołyszą
Dusza śpiewa...
A noc ....jeszcze trwa...a za chwilę jej nie ma...czar pryśnie...

22.01.2021
Nad ranem...nieskładnie...a może i ładnie?
04:11

281 873 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!