Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze przyjdzie słońce,
Jeszcze przyjdzie deszcz,
Jeszcze przyjdzie zdrowie,
Jeszcze przyjdzie sen,
Jeszcze przyjdzie spokój,
Jeszcze przyjdzie miłość,
Jeszcze przyjdzie zmiana na lepsze...

Już niedługo nie będzie trudności,
Już niedługo nie będzie problemów,

Nie będzie zakazów i banerów,
Nie będzie smutków i żalów,

Będzie nadzieja..
Będzie nadzieja, że będzie dobrze.

233 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!