Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dotyk myśli "

Jeszcze dotykam Twoich myśli
Składnych... Rozmarzonych...
Ładnych... (Nie)czystych
Nazbyt oczywistych
Jeszcze pozwalam na dotyk Tobie
Choć są momenty...wątpliwości
Czy dobrze robię ?
Iluzją serce wypełnione po brzegi
Czekolada w ustach się topi szybko
Oddychamy ciepłym powietrzem
Przytulamy w myślach obrazy
Bez skazy - kochać potrafimy
Czy dobrze robimy?
Podobieństwa tak różne w Nas
Ciekawe, co na to Czas?
...

03.02.2021
00:25

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!