Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy

Jeszce Cię nie ma
kruszyno moja
a tęsknie.
Choć nie widzę
czuję małe rączki
licząc paluszki u stópek .
Serduszko tak mocno bije
choć przede mną skryte .
Powiedz mi
kiedy będę mogła
przytulić cię czule
szeptem budzić
o poranku pocałunkiem
mówiąc - kocham cię
biorąc w ramiona.
Spoglądam w oczka szczęśliwe
pełne miłości i radości
gdzie spokój nic nie mąci .
Nic nie cieszy tak
jak pragnienie życia dać.

Wspomnienie gdy czekałam
na narodziny mojego synka :))
Dziś ma 5 lat :)) jak ten czas leci.

52 545 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących