Menu
Gildia Pióra na Patronite

8 róż

Jest taki dzień
w którym panowie kobiety hołubią
Nie jak co dzień
ale akurat w tym dniu bardziej lubią

Kwiatów sterta ma wzięcie
w dłoniach panów bukiety się piętrzą
Niemal każdy zacięcie
przekonany , że uwierzą

Więc i ja dołożę bukiet słów
kobiety okwiecając
Niech każda z pań ze swoich snów
gwiazdy dostając
dostrzeże w każdym kwiecie
mężczyznę niedoskonałego
Bo nawet nie wiecie
że życzymy wam wszystkiego wspaniałego

99 875 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • krysta

    8 March 2014, 11:54

    :))