Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez umiaru

jest mnie chyba coraz mniej
ale trwam rozdarta niepokornie
między byłam, a może będę jeszcze

drżę niestrudzenie tobą…

uśmiechem rozbieram myśli
emocjonalnym swingiem
nadal wywołuję dreszcze

a moje oczy wciąż nie tracą żaru
gdy przeżywam niedośniony wieczór
gdy wzruszasz mnie po krawędzie ust

bez umiaru…

tylko wtedy
- niebezpiecznie pachnę kobietą

21 300 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!