Menu
Gildia Pióra na Patronite

TKM

Jesteśmy prawi i sprawiedliwi
Nazwa i przesłanie proste i jasne
Niech to przesłanie nikogo nie dziwi,
Ale poglądy to My mamy własne!
Przez osiem lat cierpienia,
Porażek i ciężkiej pracy,
Myślami nad sensem istnienia,
Krzyku "Dajcie nam szansę Rodacy"!!!!
Przyszedł wreszcie dla nas czas chwały...
Czas triumfu i radość zwycięstwa,
Gdy srebrniki władzy mocno staniały
Nastał wreszcie czas dla naszego męstwa.
I kiedy czujemy, że władza w naszych rękach
Z całą mocą w naszych rękach tkwi....
Bez żenady włączamy po tych mękach
Przewodnie hasło - "Teraz K...a My"!
CDN!

634 wyświetlenia
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!