Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwie osobowości

Jesteśmy różnymi duszami
z tym samym nadawcą.
Ja się śmieje z życia, ty wolisz cynizm.
W moich oczach ty wyglądasz tak samo
jak ja i Bóg nie patrzy na nas inaczej .
Ja wolę światło, ty gdy zachodzi.
Ja kocham Cię wobec innych, ty wolisz w sekrecie .
I mówią mi że nie jesteśmy tacy sami
według mnie zasługujemy na siebie
przeciwienstwa z tym samym dopełnieniem.

36 402 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!