Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

My

jesteśmy potrzebni
jesteśmy kochani
jesteśmy niesprawni
jesteśmy zapomniani

będziemy starcami
będziemy skazani
będziemy bezradni
będziemy sami

czujemy słabość
czujemy strach
czujemy smutek
czujemy czas

pragniemy miłości
pragniemy przyjaźni
pragniemy rozumieć
pragniemy żyć

1949 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!