Menu
Gildia Pióra na Patronite

Źródło...

Jesteśmy dla siebie
źródłem miłości
ogromem wsparcia
czy szalonym wyborem

Na kolejne lata
gdzie pragniemy
tworzyć tysiące
pięknych wspomnień

Trzymając się za ręce
trwamy w szczęściu
którym owocem
jest małe bijące serce...

02.08.2021

Rocznica ❤️ 2 ❤️

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kuloodporna

    2 August 2021, 20:59

    😊🌼🌼🌼