Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesteś częścią

Jesteś ważnym punktem
moich marzeń,
ale jeszcze nie wspomnień..
przecież nie mogę wspominać marzeń

130 924 wyświetlenia
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!