Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostań feniksem

jesteś silny – walcz
nie spełnisz się wycierając grunt twarzą
żyjesz w wolnym kraju
choć ręce bolą od rwania krat

przestań żyć porażką
w walce o uwagę ślepych mas
one nie są warte tej krwi
która wciąż kipi w tobie jak napalm

rozpal ponownie piec
weź gitarę i szarpnij struny
niech wybrzmią wszystkie sny

teraz idź i walcz
bo kto nie walczy – umiera

48 118 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    17 August 2013, 19:48

    Dzięki za opinie, dość osobisty tekst, pozdrawiam:)

  • Elizabetta

    17 August 2013, 17:27

    Daje siłę- lubię takie wiersze z mocną siłą przekazu:)

  • Pechowa_

    16 August 2013, 17:21

    Godny uwagi wiersz, pozdrawiam ;)