Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesteś pierwszą obietnicą
(późno to zrozumiałem) lecz
gdy pierwszy raz chciałem
z naiwną nawałnicą chłopięcą
powiedziałaś
poczekaj
później widywałem cię jeszcze
kilka razy
niemal czując twój oddech
i zawsze tylko uśmiech
(jesteś lekiem na ból i lęk)
daj czas
szeptałaś że zawsze
będziesz mnie kochać
tylko moja
piękna
(już mówiłem że dobrze ci w sukienkach)
ciebie wypatruję
tęskniąc jak nigdy
niemożliwe bym cię nie kochał
jesteś pierwszą nadzieją

15 331 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!